Színház az egész...

2018.jan.31.
Írta: Flaisz János 1 komment

Les Misérables - A Nyomorultak - 100. előadás (Madách Színház, 2016)

Kicsivel több, mint másfél évvel a legutóbbi Madách Színházban tartott premier után a méltán világhírű Les Misérables – A Nyomorultak a 100. előadáshoz érkezett 2018 januárjában. A jubileumi előadás igazi sztárszereposztással és megannyi különlegességgel várta a rajongókat.

Tovább

Háború és béke (Vígszínház, 2017)

A Vígszínház legfrissebb előadása a Lev Tolsztoj világhírű és monumentális regénye alapján készült Háború és béke. Az orosz irodalom egyik legnagyobb klasszikusát a szintén orosz származású Alekszandr Bargman állította színpadra.

Tovább

Távoli dal (Vígszínház - Házi Színpad, 2017)

A tavalyi színházi évad végén mutatták be a Vígszínház Házi Színpadán Simon Stephens „vallomását” Távoli dal címmel. A monodráma igazi ajándék Józan Lászlónak, aki a bemutató idején a harmincadik születésnapját ünnepelte.

Tovább

Rebecca - A Manderley-ház asszonya (Budapesti Operettszínház, 2010, 2017)

Régi adósságát törlesztette az idei évadban a Budapesti Operettszínház, amikor úgy döntött, hogy újra műsorra tűzi a magyar származású Lévay Szilveszter és Micheal Kunze nagysikerű darabját, a Rebeccát.

Tovább

A sevillai borbély (CO-OPERA, Budapesti Operettszínház, 2017)

Rossini talán leghíresebb operája, A sevillai borbély a CO-OPERA szervezésében kerül bemutatásra az ország több pontján a 2017-18-as évadban. A szentendrei szabadtéri premiert követően a közönség már Szegeden is megcsodálhatta a produkciót, amelynek a fővárosban a Budapesti Operettszínház adott…

Tovább
süti beállítások módosítása