Színház az egész...

2018.már.24.
Írta: Flaisz János 1 komment

József és a színes szélesvásznú álomkabát (Madách Színház, 2008)

Két év szünet után Andrew Llyod Webber klasszikusa, a József és a színes szélesvásznú álomkabát visszatért a Madách Színház színpadára, hogy ismét elbűvölje kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tovább

Ádám almái (Radnóti Színház, 2017)

Anders Thomas Jensen 2005-ben bemutatott filmje az egész világot meghódította. Az Ádám almái színpadi változata 2017 októberétől látható a Radnóti Színházban, Budapesten most először.

Tovább

Üvegfigurák (Radnóti Színház, 2017)

Az idei színházi évad egyik új produkciója a Radnóti Színházban bemutatott Üvegfigurák. Az amerikai drámaíró, Tennessee Williams hazánkban kevésbé ismert, ritkán játszott drámája 2017 decemberétől látható újra a fővárosban.

Tovább

Tanulmány a nőkről (Madách Színház, 2014)

A Csoportterápia és Poligamy sikere után, utóbbival ugyanabban az évadban mutatta be a Madách Színház a Tanulmány a nőkről című darabot. A házasságot és a válást  középpontba állító musical comedy ezúttal egy 1967-es film forgatókönyve alapján, a ’60-as évek slágereivel fűszerezve íródott.

Tovább

Egy éj a Paradicsomban (Vígszínház, 2018)

A napokban kettős premiert tartottak a Vígszínházban. Míg a Pestiben A félkegyelmű debütált ifj. Vidnyánszki Attila rendezésében, addig a Nagyszínpadon Georges Feydeau Egy éj a Paradicsomban című bohózatát mutatták be a lengyel Michal Dočekal rendezésében.

Tovább

Dorian Gray (Kálmán Imre Teátrum, 2018)

A Budapesti Operettszínház egy kevésbé ismert, ám annál kultikusabb musicalt tűzött a Kálmán Imre Teátrum műsorára. A Dorian Gray 2018 januárjától látható az egykori Moulin Rouge-ban.

Tovább
süti beállítások módosítása