Színház az egész...

2018.máj.31.
Írta: Flaisz János Szólj hozzá!

PROGRAMAJÁNLÓ - Mojo a Belvárosi Színházban

Magyarországon 2018. június 21-én látható először, Jez Butterworth virtuóz nyelvezetű és kacagtatóan fekete humorú darabja, a MOJO a Belvárosi Színházban Ötvös András, Szabó Kimmel Tamás, Nagy Dániel Viktor, Schruff Milán, Csőre Gábor és Hunyadi Máté szereplésével, Göttinger Pál rendezésében.

Tovább
Címkék: Programajánló

Hamlet (Vígszínház, 2017)

A Vígszínház idei évadának legelső előadása, Shakespeare egyik legnagyobb klasszikusa, a Hamlet volt. Az Eszenyi Enikő által rendezett darab most először került bemutatásra a teátrumban, az előadásról azóta is megoszlanak a vélemények.

Tovább

"Kinek az ég alatt már senkije sincsen" (Pesti Színház, 2018)

A Vígszínház utolsó bemutatóját tartotta a Pesti Színházban az évadban. Az Arany Jánost középpontba állító "Kinek az égvilágon már senkije sincsen" című darabban Hegedűs D. Géza mint „tanár úr” együtt játszik tanítványaival, a Vígszínház társulatának ifjú tagjai pedig együtt játszanak a közönséggel.

Tovább

Egy piaci nap (Radnóti Színház, 2018)

Ősbemutatóval zárja az idei évadát a Radnóti Színház. Az Egy piaci napot Závada Pál 2016-ban megjelent, azonos című regényéből a Mohácsi-testvérek állították színpadra.

Tovább

Elfújta a szél (Budapesti Operettszínház, 2013)

Hosszú évek óta fut – közepes sikerrel – a Budapesti Operettszínházban Gérard Presgurvic második musicalje, az Elfújta a szél. Ahogyan a regény és a belőle készült film is különleges a maga műfajában, úgy a darab magyarországi változata is igazi színháztörténeti kuriózumnak számít.

Tovább
süti beállítások módosítása