100. előadását ünnepli A muzsika hangja a Magyar Színházban

2019. április 24-én 100. alkalommal lesz látható Richard Rodgers és Oscar Hammerstein II világhíres musicalje, A muzsika hangja a Magyar Színházban.

trapp_gyerekek.jpg

A Magyar Színház 2015. november 27-én mutatta be Richard Rodgers és Oscas Hammerstein II egyik legismertebb musicaljét, A muzsika hangját Eperjes Károly rendezésében. Közel öt évvel a premiert követően, máris a 100. előadásnál tart a társulat, és így, ebben a formában most lesz látható utoljára az előadás.

Az előadás szinte alig változik, ám a Trapp család gyermekei nőnek. Már eddig is búcsúztatott a produkció néhány gyerekszínészt, de most igazán komoly családi átrendeződés várható. Ez a mostani gyerekcsapat egyik szerepből nőtt át a másikba, ám most, a 100. előadás alkalmával, elbúcsúzik a társulat néhány Trapp-családtagtól, és egyben szeretettel köszönti őket felnőtt koruk kora-hajnalán, és kíván nekik további sok sikert és örömöt.

rancsodezso.jpg

A muzsika hangja musical igazi családi örömszínház, amit nem csak a nézők, de a színészek is önfeledten élveznek. Szeretik a dalokat és a történetet, a társulatot is összekovácsolja a dallam és a cselekmény. Van ebben minden, amiből sikert lehet főzni, és ezt a receptet soha senki még nem rontotta el. Van benne szerelem, háború, árulás, szerelempárti apácák, gyermekeit egyedül nevelő zordon apa, kis féltékenység, egy csipet történelem és hét gyerek.

A 100. előadáson a Magyar Színház a nézőket és az előadást egyaránt ünnepli. Az előadás során megjelennek mindazon színművészek, akik korábban játszottak, valamint jelenleg játszanak az előadásban: többek között Hűvösvölgyi Ildikó, Sáfár Mónika, Geszthy Veronika, Wégner Judit, Eperjes Károly, Juhász Róza, Pavletits Béla, Tóth Éva, Fillár István, Rancsó Dezső és Tóth Sándor. 

Hogyan lehet majd mindenki egyszerre jelen a színpadon? Ez egyelőre legyen titok.

geszthyveronika.jpg

Az előadást az összes szereplővel és az összes Máriával közös éneklés zárja, amelyben a közönség segítségét is fogják kérni. A tapsrendnél a fotózás nem csak megengedett, hanem kifejezett igény, és az is, hogy az elkészült fotók #magyarszinhaz #muzsikahangja100 – jelzéssel jelenjenek meg a facebookon, valamint instagramon.

Az április 24-i előadásra még akad pár szabad hely, aki szeretne részese lenni ennek a különleges ünnepnek, még megválthatja a jegyét!

Fotók: Juhász Éva / Magyar Színház

Címkék: Programajánló