Színház az egész...

2019.okt.29.
Írta: Flaisz János Szólj hozzá!

"Számomra ez a legnagyobb kihívás: lendületes, szórakoztató vígjátékot bemutatni" - Interjú Simon Kornéllal

December 7-én mutatják be a József Attila Színházban a Magas szőke barna férfi felemás… című francia vígjátékot. Simon Kornéllal, az előadás rendezőjével az előadás olvasópróbájának szünetében beszélgettem.

Tovább

Megtartották a Magas (szőke) barna férfi felemás… c. előadás olvasópróbáját a József Attila Színházban

Október 21-én, hétfőn tartották a József Attila Színház soron következő, nagyszínpadi bemutatójának az olvasópróbáját. A Simon Kornél által rendezett Magas szőke barna férfi felemás… december 7-től lesz látható az angyalföldi teátrumban.

Tovább

A király beszéde - premier (József Attila Színház, 2019)

Október első hetében mutatkozott be A király beszéde a József Attila Színház nagyszínpadán. Hargitai Iván rendezésében Bertie-t, York hercegét Fila Balázs, Lionelt, a beszédtanárt Mucsi Zoltán formálta meg.

Tovább

"Azt kell megtanulnom, hogy ne törjek össze" - Interjú Kovács Mátéval

Kovács Máté jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatója. Szakmai gyakorlatát független színházakban tölti, olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Alföldi Róbert, Császi Ádám, Bagossy László vagy Kovács D. Dániel. Tavaly májusban az Izgass fel! thriller-musicalben mutatkozott be…

Tovább

Macskafogó - premier (József Attila Színház, 2019)

Szeptember végén mutatta be idei első előadását a József Attila Színház. A Ternovszky Béla és Nepp József 1986-os rajzfilm-klasszikusa alapján készült Macskafogó musical, avagy ahogyan a teátrum hirdeti „zenés gag parádé” az utóbbi évek legjobb szórakoztató zenés produkciója.

Tovább

Egy hónap múlva érkezik a Mi történ Vegasban a Centrál Színházba

A tavaly hatalmas sikerrel bemutatott Büszkeség és balítélet után Ujj Mészáros Károly ismét a Centrál Színházban rendez. November 8-án lesz a Mi történt Vegasban című előadás premierje Balsai Mónival, László Zsolttal és Rada Bálinttal a főszerepekben. A hazánkban most először műsorra tűzött darabban…

Tovább

A Szépség és a Szörnyeteg (Budapesti Operettszínház, 2005/2019)

A Budapesti Operettszínház egyik legnagyobb sikere, A Szépség és a Szörnyeteg ismét látható a teátrum színpadán. A Disney-musical pár év kihagyás után, megújult formában, a régi szereposztás mellett új beállókkal, Orbán János Dénes magyar szövegével tért vissza Magyarországra.

Tovább

Richter József rendezi a Budapesti Operettszínház legújabb előadását

Terített asztalok, látványos, színes showelemek, artistaprodukciók, vérpezsdítő táncok, fantasztikus slágerek – ez jellemzi Budapesti Operettszínház legújabb, Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című produkcióját, amely az őt megillető helyen, a Kálmán Imre Teátrumban, vagyis a hajdani…

Tovább
süti beállítások módosítása