Exkluzív videósorozattal indul az évad a Katona József Színházban

A WMN.hu-val együttműködve Csak neked mondom címmel indít 12 részes videósorozatot szeptember 2-ától a Katona József Színház. A műsorban nem a szenzáció, hanem a személyesség, az emberi és szakmai kapcsolat a lényeg. A WMN kreatív stábja által fejlesztett formátum a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással, kettesben. Elsőként Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs beszélgetését teszik közzé a legnagyobb videómegosztó oldalon.

csaknekedmondomnagyv2.jpg

Történetek hangzanak el egy különleges kapcsolat kulisszatitkairól, színházi- és filmes élményekről, sikerekről, kudarcokról, győzelemről és veszteségről, hétköznapokról és ünnepekről, egyszóval: az életről úgy, ahogyan csak ők ketten ismerik.

A rendhagyó, intim portrébeszélgetéseket június végén, közönség előtt rögzítették a Sufniban. Az adások szeptember 2-ától hetente kerülnek majd fel a WMN.hu YouTube-csatornájára. Kulisszatitkokkal, werkfotókkal és érdekességekkel pedig az évad idején folyamatosan találkozhatnak a Katona és a WMN social media felületeinek (Facebook-Instagram) követői. A sorozat forgatásáról és előkészületeiről werkvideó is készül:


További beszélgetőtársak:

Borbély Alexandra Tenki Réka
Elek Ferenc Ötvös András
Jordán Adél Jordán Tamás
Kovács Lehel Lukáts Andor
Nagy Ervin Lengyel Tamás
Pálmai Anna Hernádi Judit
Pelsőczy Réka Bata Éva
Rajkai Zoltán Enyedi Éva
Rujder Vivien – Mucsi Zoltán
Szacsvay László Benedek Miklós
Szirtes Ági Básti Juli