Színház az egész...

2021.jún.25.
Írta: Flaisz János Szólj hozzá!

"Az elfogadást és a problémák elengedését kellene nekünk is megtanulni" - Villáminterjú Széles Flórával

Június 25-én és 26-án mutatják be a méltán világhírű Hegedűs a háztetőn című musicalt a Budapesti Operettszínházban. Ebből az alkalomból a héten villáminterjúkat olvashattok az előadás szereplőivel. A mai napon a Hódelt alakító Széles Flórát kérdeztük.

Tovább

"A legkilátástalanabb helyzetekben is megtalálhatjuk a kapaszkodókat" - Villáminterjú Jenes Kittivel

Június 25-én és 26-án mutatják be a méltán világhírű Hegedűs a háztetőn című musicalt a Budapesti Operettszínházban. Ebből az alkalomból a héten villáminterjúkat olvashattok az előadás szereplőivel. A mai napon a Cejtelt alakító Jenes Kittit kérdeztük.

Tovább

"A legmélyebb érzéseinket is be tudjuk csatornázni" - Villáminterjú Bálint Ádámmal

Június 25-én és 26-án mutatják be a méltán világhírű Hegedűs a háztetőn című musicalt a Budapesti Operettszínházban. Ebből az alkalomból a héten villáminterjúkat olvashattok az előadás szereplőivel. A mai napon a Mótelt alakító Bálint Ádámot kérdeztük.

Tovább

"A legfontosabb a világon a szeretet, mert az mindent legyőz" - Villáminterjú Kalocsai Zsuzsával

Június 25-én és 26-án mutatják be a méltán világhírű Hegedűs a háztetőn című musicalt a Budapesti Operettszínházban. Ebből az alkalomból a héten villáminterjúkat olvashattok az előadás szereplőivel. A Goldét alakító Kalocsai Zsuzsát kérdeztük.

Tovább

"Boldogan is tudnánk egymás mellett élni" - Villáminterjú Dézsy Szabó Gáborral

Június 25-én és 26-án mutatják be a méltán világhírű Hegedűs a háztetőn című musicalt a Budapesti Operettszínházban. Ebből az alkalomból a héten villáminterjúkat olvashattok az előadás szereplőivel. Elsőként a főszereplőt, Tevjét alakító Dézsy Szabó Gábort kérdeztük.

Tovább
süti beállítások módosítása